Hitta kontorsplats i Stockholm för er som företagare

Är ni kvinnliga entreprenörer som har fått stora framgångar med ert företag? I så fall kan det vara dags att se er om efter ett nytt kontor där ni och era anställda kan arbeta. Det är viktigt att kontoret ligger centralt så att det är enkelt att bedriva verksamheten på ett smidigt sätt.

 

Kontor i Stockholm

 

Som företagare har man mycket att vinna på att flytta sin verksamhet till huvudstaden. Om företaget ligger i en mindre eller mellanstor stad i närheten av Stockholm kan det vara väldigt smart att ta steget att faktiskt flytta verksamheten dit. Men om ni redan finns i Stockholm och nu söker efter en större och bättre lokal tack vare era stora framgångar med företaget, kan ni gynnas mycket av att hitta ett bättre läge i stan. Att ha en kontorsplats i Stockholm är prestigefyllt och kan verka mer professionellt. Det skapar dessutom fler möjligheter att växa.

Flytta till förorter

Priset för kontor i Stockholm beror mycket på var i länet kontoret ligger. Därför kan det i vissa fall vara mer lönsamt att ha kontoret på platser i utkanten av storstan, som i några av de närliggande förorterna. Fördelarna med att ha kontoret lokaliserat i Stockholm kvarstår även om kontoret inte ligger exempelvis i Gamla stan. Priset för ett kontor som ligger i förorterna är oftast väldigt mycket lägre och kan därför vara ett bättre alternativ rent ekonomiskt.

Inred kontoret

När ni har hittat kontoret som passar era preferenser är det dags att flytta in. Att inreda kontoret helt från grunden kan vara en stor utmaning, men det är samtidigt en stor möjlighet att skapa kontoret precis så som man själv vill ha det. Sätt lite färg på väggarna om det inte redan finns och skapa en unik atmosfär som passar just ert företag. Här kommer några förslag på stilar som kan passa kontoret:

  • Vintage och antikt.

För att skapa ett riktigt unikt kontor kan man inreda det med gamla och antika möbler. Besök auktionshus runt om i Stockholm och titta efter unika möbler att inreda kontoret med, alltifrån bord och stolar till mindre prydnadssaker.

  • Modernt och skandinaviskt.

I Stockholm finns det många butiker som säljer exklusiv design och skandinavisk inredning. Är det en stil ni föredrar finns allt ni söker i Stockholms inredningsbutiker.

  • Lekfullt och feminint.

Är ni trötta på den vanliga och tråkiga kontorsmiljön kan ni göra något lekfullt av det hela. Inred med roliga färger och former, som ett dockhus eller som ett prinsessrum. Det är ert kontor och det är ni som bestämmer hur det ska se ut.